- 20%

Temně hořká čokoláda povzbudí vaši vytrvalost. Přisypali jsme do ní inulin, který mírní pocit hladu, a hlavně životabudič z vrcholků And: prášek z kořene maca. Tento dar boha Virakoči kdysi domorodcům zaručoval zdraví a dlouhověkost. Vychutnejte si čokoládu VITALITY s práškem z kořene maca a získáte více životního elánu.

  • 60 % kakaových bobů
  • řeřicha peruánská (maca)
  • přírodní afrodiziakum

Zobrazit další informace >



Upřesněte výběr produktu

5 g 25 g

Kód produktu: P00008

Skladem 20 Kč s DPH, Původní cena 25 Kč , Ušetříte 5 Kč s DPH (20%)

ks

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost: 5 nebo 25 g

Složení: Kakaové boby, sladidlo erythritol, inulin (vláknina z kořene čekanky), kakaové máslo, prášek z kořene maca. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

Použité složky a poměry ve složení splňují požadavky na zdravotní a výživová tvrzení dle Nařízení (ES) č. 1924/2006, založené na vědeckém stanovisku EFSA.

3 hlavní důvody proč si dopřát kořen maca

  • Napomáhá k lepšímu fyzickému i duševnímu zdraví.
  • Podporuje vytrvalost a vitalitu.
  • Působí jako přírodní afrodiziakum.

Zajímavosti o rostlině maca

  • Odolná nízká rostlina se pěstuje až ve výšce 4 500 m. n. m. v Andách.
  • Její kořen připomíná řepu. Existuje v několika barevných odrůdách.
  • Přezdívá se jí „peruánský ženšen“.
  • Je součástí stravy kosmonautů americké NASA.

 

Prozkoumejte všechny funkční suroviny v čokoládě VITALITY s práškem z kořene maca. 

Řeřicha peruánská (Maca)

Řeřicha peruánská (Maca)

superpotravina, léčivá rostlina z peruánských And. Účinky přášku z kořene této vzácné rostliny: posílení celého organizmu, získání fyzické i duševní síly, přírodní afrodisiakum.

Nepražené kakaové boby – superpotravina

Kakaové boby – superpotravina

kakaové boby jsou označovány za nejbohatší zdroj antioxidantů, dále také vitamínů, vlákniny, enzymů, esenciálních mastných kyselin a minerálů.

Kakaové máslo

Kakaové máslo

je přirozeně se vyskytující tuk nacházející se v kakaových bobech, obsahuje především směs nasycených a mono nenasycených mastných kyselin. Kyselina stearová je převládající z nasycených tuků v kakaovém másle a obecně je považována v porovnání s jinými nasycenými tuky za unikátní - nezvyšuje hladinu LDL cholesterolu v krvi. Vyznačuje se vysokou stabilitou, díky přirozeně obsaženým antioxidantům – vitamín E, polyfenolické látky.

Inulin

Inulin

je přírodní rozpustná vláknina, pochází z kořenů rostliny čekanky. Dle výživových doporučení by dospělý člověk měl konzumovat 25 až 30 gramů vlákniny denně. Inulin je navíc vláknina s prebiotickým účinkem – stimuluje růst prospěšných bakterií v tlustém střevě. Zdravotní přínosy vlákniny jsou stále předmětem mnoha vědeckých výzkumů.

Erythritol - přírodní sladidlo

Erythritol - přírodní sladidlo

přírodní sladidlo, které se přirozeně vyskytuje v ovoci. Vyrábí se mikrobiální fermentací sacharidů. Má nulovou energetickou hodnotu, nezpůsobuje zubní kaz, neovlivňuje hladinu cukru v krvi (GI = 0).

Energetická hodnota 1729 kJ / 420 kcal
Tuky 35 g
z toho nasycené mastné kyseliny 21 g
Sacharidy 30 g
z toho cukry 3,2 g
z toho polyalkoholy 24 g
Vláknina 22 g
Bílkoviny 8,3 g
Sůl 0,04 g