- 20%

Výživná tmavá čokoláda, vyvinutá speciálně pro sportovce, potěší hlavně vaše svaly. Díky pořádné porci syrovátkového proteinu lépe porostou a rychleji se zregenerují. Vláknina inulin ztlumí pocit hladu. Dejte si pár čtverečků čokolády NUTRITION s proteinem a doplníte energii nejen po hodince v posilovně.

  • 47 % kakaových bobů
  • syrovátkový protein
  • podporuje růst svalové hmoty

Zobrazit další informace >



Upřesněte výběr produktu

5 g 25 g

Kód produktu: FC-NU

Skladem 20 Kč s DPH, Původní cena 25 Kč , Ušetříte 5 Kč s DPH (20%)

ks

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost: 5 nebo 25 g

Složení: Kakaové boby, syrovátkový protein (koncentrát), kakaové máslo, inulin (vláknina z kořene čekanky), sladidlo erythritol. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

Použité složky a poměry ve složení splňují požadavky na zdravotní a výživová tvrzení dle Nařízení (ES) č. 1924/2006, založené na vědeckém stanovisku EFSA. 

Hlavní důvod proč si dopřát syrovátkový protein

  • Přispívá k růstu a udržení svalové hmoty.

Zajímavosti o syrovátkovém proteinu

  • Jde o nejrychleji vstřebatelný protein.

  • Hodí se zejména po tréninku, nebo v období dlouhého lačnění.

  • Vyrábí se ze syrovátky. Ta vzniká při sražení mléka, kdy se oddělí pevná mléčná bílkovina kasein a zůstane tekutá syrovátka.

 

Prozkoumejte všechny funkční suroviny v čokoládě NUTRITION s proteinem.

Protein

ve formě syrovátkového koncentrátu. Proteiny neboli bílkoviny jsou pro naše tělo základní stavební látky. Protein pomáhá při tvorbě a udržování svalové hmoty, podporuje zkrácení doby regenerace svalů po namáhavém fyzickém výkonu.

Kakaové boby – superpotravina

kakaové boby jsou označovány za nejbohatší zdroj antioxidantů, dále také vitamínů, vlákniny, enzymů, esenciálních mastných kyselin a minerálů.

Kakaové máslo

je přirozeně se vyskytující tuk nacházející se v kakaových bobech, obsahuje především směs nasycených a mono nenasycených mastných kyselin. Kyselina stearová je převládající z nasycených tuků v kakaovém másle a obecně je považována v porovnání s jinými nasycenými tuky za unikátní - nezvyšuje hladinu LDL cholesterolu v krvi. Vyznačuje se vysokou stabilitou, díky přirozeně obsaženým antioxidantům – vitamín E, polyfenolické látky.

Inulin

je přírodní rozpustná vláknina, pochází z kořenů rostliny čekanky. Dle výživových doporučení by dospělý člověk měl konzumovat 25 až 30 gramů vlákniny denně. Inulin je navíc vláknina s prebiotickým účinkem – stimuluje růst prospěšných bakterií v tlustém střevě. Zdravotní přínosy vlákniny jsou stále předmětem mnoha vědeckých výzkumů.

Erythritol - přírodní sladidlo

přírodní sladidlo, které se přirozeně vyskytuje v ovoci. Vyrábí se mikrobiální fermentací sacharidů. Má nulovou energetickou hodnotu, nezpůsobuje zubní kaz, neovlivňuje hladinu cukru v krvi (GI = 0).

Energetická hodnota 1941 kJ / 468 kcal
Tuky 32 g
z toho nasycené mastné kyseliny 19 g
Sacharidy 12,9 g
z toho cukry 3,7 g
z toho polyalkoholy 8,6 g
Vláknina 17 g
Bílkoviny 32 g
Sůl 0,16 g