- 20%

Bílá čokoláda, obohacená o japonský mletý čaj matcha, vaši štíhlou linii neohrozí. Matcha tea funguje jako účinný spalovač tuků, vláknina inulin zmírní pocit hladu. Dejte si čtvereček optimisticky zelené čokolády MATCHA TEA a zažeňte nutkavou chuť na sladké. Podpoříte tak svůj dietní plán.

  • kakaové máslo & sušené mléko
  • matcha tea
  • silné antioxidační účinky

Zobrazit další informace >



Upřesněte výběr produktu

5 g 25 g

Kód produktu: P00009

Skladem 20 Kč s DPH, Původní cena 25 Kč , Ušetříte 5 Kč s DPH (20%)

ks

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost: 5 nebo 25 g

Složení: Kakaové máslo, sušené mléko, inulin (vláknina z kořene čekanky), sladidlo erythritol,  matcha. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

Použité složky a poměry ve složení splňují požadavky na zdravotní a výživová tvrzení dle Nařízení (ES) č. 1924/2006, založené na vědeckém stanovisku EFSA.

3 hlavní důvody proč si dopřát matcha tea

  • Působí jako silný antioxidant.

  • Pozitivně ovlivňuje metabolismus tuků.

  • Má povzbuzující účinky.

Zajímavosti o matcha tea

  • Pochází z Japonska a původně byl obřadním nápojem buddhistů a samurajů.

  • Jeho listy obsahují více chlorofylu než běžný čaj, měsíc před sklizní se totiž rostliny zastiňují plachtami.

  • Rozemleté listy se pijí i konzumují (nevyhazují se).

  • Energie z matcha tea se na rozdíl od kávy uvolňuje postupně.

Prozkoumejte všechny funkční suroviny v čokoládě MATCHA TEA.

Matcha

unikátní práškový čaj s tisíciletou historií, má povzbudivé účinky, vysoký obsah antioxidantů, vitamínů, minerálů a vlákniny, pozitivně ovlivňuje metabolizmus lipidů.

Erythritol - přírodní sladidlo

přírodní sladidlo, které se přirozeně vyskytuje v ovoci. Vyrábí se mikrobiální fermentací sacharidů. Má nulovou energetickou hodnotu, nezpůsobuje zubní kaz, neovlivňuje hladinu cukru v krvi (GI = 0).

Inulin

je přírodní rozpustná vláknina, pochází z kořenů rostliny čekanky. Dle výživových doporučení by dospělý člověk měl konzumovat 25 až 30 gramů vlákniny denně. Inulin je navíc vláknina s prebiotickým účinkem – stimuluje růst prospěšných bakterií v tlustém střevě. Zdravotní přínosy vlákniny jsou stále předmětem mnoha vědeckých výzkumů.

Kakaové máslo

je přirozeně se vyskytující tuk nacházející se v kakaových bobech, obsahuje především směs nasycených a mono nenasycených mastných kyselin. Kyselina stearová je převládající z nasycených tuků v kakaovém másle a obecně je považována v porovnání s jinými nasycenými tuky za unikátní - nezvyšuje hladinu LDL cholesterolu v krvi. Vyznačuje se vysokou stabilitou, díky přirozeně obsaženým antioxidantům – vitamín E, polyfenolické látky.

Energetická hodnota 2340 kJ / 567 kcal
Tuky 49 g
z toho nasycené mastné kyseliny 30 g
Sacharidy 26 g
z toho cukry 12 g
z toho polyalkoholy 10 g
Vláknina 16 g
Bílkoviny 7,4 g
Sůl 0,09 g