Lahodná čokoláda s ovocnými kousky, která zvýší vaši koncentraci. Přimíchali jsme do ní sušené listy ginkgo biloba a lyofilizované borůvky. A taky vlákninu inulin pro menší pocit hladu. Naplánujte si kousek čokolády HEALTHY BODY před náročnou poradou či schůzkou a udržíte pozornost déle.

  • 60 % kakaových bobů
  • ginkgo biloba & borůvky
  • antioxidační účinky

Zobrazit další informace >



Kód produktu: P00010

Skladem 49 Kč s DPH

ks

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost: 25 g

Složení: Kakaové boby, sladidlo erythritol, inulin (vláknina z kořene čekanky), kakaové máslo, sušené listy ginkgo biloba, lyofilizované borůvky. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

Použité složky a poměry ve složení splňují požadavky na zdravotní a výživová tvrzení dle Nařízení (ES) č. 1924/2006, založené na vědeckém stanovisku EFSA.

3 hlavní důvody proč si dopřát ginkgo biloba

  • Má výrazné antioxidační vlastnosti.

  • Napomáhá správné mikrocirkulaci krevního systému.

  • Podporuje duševní rovnováhu a kognitivní funkce (paměť, pozornost i soustředění).

Zajímavosti o ginkgo biloba

  • Mohutný strom z čeledi jinanovitých roste na území Číny.

  • Česky se mu říká jinan dvoulaločný a patří mezi nejstarší rostliny na Zemi.

  • List jinanu je symbolem Tokia.

Prozkoumejte všechny funkční suroviny v čokoládě HEALTHY BODY s ginkgo biloba a borůvkami.

Ginkgo biloba

čínská léčivá rostlina, působí jako silný antioxidant, navíc zlepšuje prokrvení nejen končetin, ale také mozku - podporuje paměť a soustředění.

Kakaové boby – superpotravina

kakaové boby jsou označovány za nejbohatší zdroj antioxidantů, dále také vitamínů, vlákniny, enzymů, esenciálních mastných kyselin a minerálů.

Inulin

je přírodní rozpustná vláknina, pochází z kořenů rostliny čekanky. Dle výživových doporučení by dospělý člověk měl konzumovat 25 až 30 gramů vlákniny denně. Inulin je navíc vláknina s prebiotickým účinkem – stimuluje růst prospěšných bakterií v tlustém střevě. Zdravotní přínosy vlákniny jsou stále předmětem mnoha vědeckých výzkumů.

Kakaové máslo

je přirozeně se vyskytující tuk nacházející se v kakaových bobech, obsahuje především směs nasycených a mono nenasycených mastných kyselin. Kyselina stearová je převládající z nasycených tuků v kakaovém másle a obecně je považována v porovnání s jinými nasycenými tuky za unikátní - nezvyšuje hladinu LDL cholesterolu v krvi. Vyznačuje se vysokou stabilitou, díky přirozeně obsaženým antioxidantům – vitamín E, polyfenolické látky.

Erythritol - přírodní sladidlo

přírodní sladidlo, které se přirozeně vyskytuje v ovoci. Vyrábí se mikrobiální fermentací sacharidů. Má nulovou energetickou hodnotu, nezpůsobuje zubní kaz, neovlivňuje hladinu cukru v krvi (GI = 0).

Energetická hodnota 1716 kJ / 417 kcal
Tuky 35 g
z toho nasycené mastné kyseliny 21 g
Sacharidy 34 g
z toho cukry 3,1 g
z toho polyalkoholy 28 g
Vláknina 22 g
Bílkoviny 7,9 g
Sůl 0,04 g