Hmotnost: 25 g
Složení: Kakaová hmota, sušená třtinová šťáva, kolagenní peptidy 20 %, kakaové máslo.
Použité složky a poměry ve složení splňují požadavky na zdravotní a výživová tvrzení dle Nařízení (ES) č. 1924/2006, založené na vědeckém stanovisku EFSA.
3 Hlavní důvody proč si dopřát funkční čokoládu COLLAGEN
- Podpora hydratace pokožky.
- Přispívá k redukci vrásek, regeneraci.
- Anti-aging effect
Zajímavosti
-
Kolagenní peptidy Peptan® působí jako elixír mládí – hydratují a zpevňují pokožku, redukují tvorbu vrásek, regenerují a omlazují pleť.
-
Klíčová výhoda těchto kolagenních peptidů je vysoká vstřebatelnost a využitelnost oproti kolagenu nativnímu.
- Obsažené kolagenní peptidy mají klinicky ověřené výsledky - anti-aging effect.
Prozkoumejte všechny funkční suroviny v čokoládě COLLAGEN.
Kakaové boby - superpotravina
kakaové boby jsou označovány za nejbohatší zdroj antioxidantů, dále také vitamínů, vlákniny, enzymů, esenciálních mastných kyselin a minerálů.
Kakaové máslo
je přirozeně se vyskytující tuk nacházející se v kakaových bobech, obsahuje především směs nasycených a mono nenasycených mastných kyselin. Kyselina stearová je převládající z nasycených tuků v kakaovém másle a obecně je považována v porovnání s jinými nasycenými tuky za unikátní – nezvyšuje hladinu LDL cholesterolu v krvi. Vyznačuje se vysokou stabilitou, díky přirozeně obsaženým antioxidantům – vitamín E, polyfenolické látky.
Kolagenní peptidy
Výhoda námi používaných kolagenních peptidů je jejich vysoká BIOAKTIVITA. Mají prokázanou vysokou vstřebatelnost a využitelnost. Během jedné hodiny je 90 % kolagenních peptidů stráveno, malé peptidy jsou proto v krevním oběhu k dispozici, díky čemuž mohou být transportovány do cílových tkání - např. kůže, kosti a chrupavky, kde působí jako stavební bloky místních buněk a pomáhají podpořit tvorbu nových kolagenových vláken.
Sušená třtinová šťáva – Panela BIO
přírodní a zároveň bezlepkové sladidlo ve formě vylisované šťávy z cukrové třtiny. Sacharóza je hlavní složkou panely, s obsahem mezi 75 a 85 % hmotnosti (ve vysušeném stavu). Dále v menší míře obsahuje glukózu a fruktózu. Obsahuje ve značné míře vitamín A, některé vitamíny skupiny B, vitamín C, D a E. Z minerálních látek jsou nejvíce obsaženy vápník, železo, draslík, fosfor, hořčík, měď, zinek a mangan.
Energetická hodnota |
2144 kJ / 515 kcal |
Tuky |
31 g |
z toho nasycené mastné kyseliny |
19 g |
Sacharidy |
29 g |
z toho cukry |
28 g |
Vláknina |
11 g |
Bílkoviny |
24 g |
Sůl |
0,34 g |