Milujeme čokoládu stejně jako vy. Proto je pro nás její příprava radost i vášeň. Do naší čokolády přidáváme přírodní ingredience a aktivní látky, a tím ji proměňujeme ve výjimečnou potravinu s vysokou nutriční hodnotou.

Pro pokračování v čtení našeho příběhu pokračujte níže

Pro pokračování v čtení našeho příběhu pokračujte níže

Pečlivý výběr. Jasný původ.

Přesně víme, odkud naše kakaové boby pochází a v jakých se pěstují podmínkách. Pravidelně kontrolujeme kvalitu dodávaných bobů přímo na farmách. V oblasti Latinské Ameriky navštěvujeme konkrétní farmáře a osobně si kakaové boby do naší čokolády vybíráme. Každá odrůda má totiž svou jedinečnou, něčím specifickou chuť, v níž se odráží způsob zpracování nebo klima a prostředí jednotlivých regionů.

Alchymie čokolády. Unikátní receptury.

Veškerá čokoláda se rodí v naší čokoládovně v Bílovci, kousek od Ostravy. Při výrobě úzce spolupracujeme s naším vývojovým střediskem, které se zaměřuje na vývoj inovativních doplňků stravy a funkčních potravin. Pomocí moderních technologií zde šetrně získáváme přírodní aktivní látky, které ve vyváženém poměru přidáváme do našich čokolád. Ze společného nadšení pro věc vznikají osobité čokoládové tabulky plné prospěšných přísad.

Kakaové boby. Zlato mezi superpotravinami.

Podle posledních vědeckých a lékařských výzkumů se surové kakaové boby řadí mezi superpotraviny. Obsahují totiž množství antioxidantů a polyfenolů. Naše společnost neustále zkoumá, jak tyto užitečné látky dostat v co největší míře do funkčních čokolád a čokoládových doplňků. Testujeme a zkoušíme, jen tak vznikne dobrá a zdravá čokoláda.

Od bobů k čokoládě. Proces výroby.

Čokoládu vyrábíme výhradně ručně. Kakaové boby nejprve důkladně protřídíme, přebereme je a ponecháme pouze perfektní kusy. Šetrným způsobem je zbavíme slupky a drtíme. Drcené boby jemně rozemeleme mezi žulovými kameny. Ve speciálních nádobách přidáváme k bobům další ingredience, tekutou čokoládu konšujeme 2 až 3 dny. Pak ji ochladíme a odléváme do tabulek, které po ztuhnutí balíme a odesíláme k vám.

Celý proces výroby

Chocolaterie Vitalo. Chuťový zážitek.

Všechny funkční čokolády si můžete vyzkoušet v naší chocolaterii, která se nachází ve 2. patře OC FORUM Nová Karolina v Ostravě. Kromě čokolády si tu dopřejete také domácí dortíky, koláče, nebo šálek výběrové kávy doubleshot. Sami zjistíte, jak chutná opravdová čokoláda.

Další informace

PŘIPRAVUJEME ČOKOLÁDY PLNÉ POCTIVÝCH INGREDIENCÍ A PŘÍRODNÍCH AKTIVNÍCH LÁTEK

funkční čokoláda

FUNKČNÍ ČOKOLÁDA

Funkční čokoláda Vitalo představuje lahodné spojení kakaových bobů, aktivních přírodních látek a vlákniny. Nedáváme do ní žádný přidaný cukr, ani chemii.

Přejít do kategorie

prémiová čokoláda

PRÉMIOVÁ ČOKOLÁDA

Prémiová čokoláda Vitalo vzniká důmyslným splynutím kakaových bobů, kakaového másla a dalších tradičních surovin. Sametově hořká, jemně mléčná, sladce bílá.

Přejít do kategorie

Doplňky čokolád

ČOKOLÁDOVÉ DOPLŇKY STRAVY

Čokoládové doplňky Vitalo kombinují chuťově výraznou funkční čokoládu s pečlivě vybranými aktivními látkami a prvky. Místo pilulek a kapslí se užívají čokoládové kousky.

Přejít do kategorie