Stříbro z 4 Island MTB

14. 04. 2019

1. etapa – 9. - 10. 4. 2019

Velmi jednoduchý návod: Používej funkční čokoládu a doplňky stravy v čokoládě od VITALA a úspěch Tě nemine! Takto by se dal popsat zaručený recept na úžasný sportovní výkon.

Důkazem toho je dnešní první místo našeho cyklistického teamu Vitalo Future Cycling v etapovém závodě 4 Island MTB v Chorvatsku. Borci děkujeme!!!

2. etapa – 11. 4. 2019

Druhá etapa @4islandsmtb se vyvíjela podobně jako ta první. Ze souboje o vítězství nás bohužel vyřadil defekt pouhé tři kilometry před cílem. Nevadí! Na programu jsou další dva těžké dny, které mohou pořadím ještě hodně zamíchat!

3. etapa – 12. 4. 2019

Druhé etapové vítězství na 4 Islands a další minutky k dobru v celkovém pořadí!! ”Zítra nás čeká poslední, pouhých 43km dlouhá etapa. Celkově sice stále druhé místo, ale vše je ještě otevřeno.”

4. etapa – 13. 4. 2019

Z etapového závodu, 4 Islands MTB, si nakonec odvážíme stříbro. V poslední etapě jsme sice měli šanci dostat se do celkového vedení, kvůli technickým problémům teamu Mitas, ale kluci Filip Adel a Jan Škarnitzl podali výborný výkon a první místo si o minutu udrželi. Gratulujeme!

 Za dva týdny se na nás můžete těšit konečně na domácí půdě na Kolo pro život Karlštejn Tour.

Aktuality