Předali jsme čokosrdce

16. 04. 2019

Daniel Holzer, Patrizio Stronati a Denis Granečný v manufaktuře VITALO v Bílovci odlili čokoládová srdíčka, která dnes předali malým pacientům dětského oddělení Městské nemocnice Ostrava-Fifejdy.

S prací, která vyžaduje především manuální zručnost a také jemnou motoriku, se nakonec vypořádali velice dobře.

„Jsme hrdý partner Baníku a podporujeme klub naší produktovou řadou čokolád. Podporujeme nadaci Čokoládové srdce a v tomto jsme spojili síly, když jsme poprosili zástupce Baníku a jeho hráče, aby nám tyto srdce z čokolády pomohli připravit,“ uvedl Daniel Kupčík, obchodní a marketingový manažer VITALO manufaktury.

Vzniklá srdce hráči předali dětskému oddělení Městské nemocnice Ostrava-Fifejdy. Dětem, které musí dny před Velikonocemi trávit v nemocnici, zpříjemnili jejich pobyt ve zdravotnickém zařízení.

Kromě čokoládových srdíček přinesli malým pacientům také kartičky, které jim nechali na památku i se svými podpisy. Všichni tři fotbalisté dětem popřáli, aby se co nejdříve uzdravily a mohly zase brzy běhat venku se svými kamarády podobně, jako oni běhají na fotbalových hřištích.

Odkaz na celý článek: http://www.patriotmagazin.cz/banikovci-vyrobili-cokoladova-srdicka-a-darovali-je-v-nemocnici-detem

Aktuality